Werkwijze


U contacteert ons

Als u beslist bij ons een offerte aan te vragen heeft u daar waarschijnlijk een goede reden voor. Daarom zorgen we dat uw project in de beste handen is. U mag er zeker van zijn dat wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.


  
  
Bespreking

We analyseren uw aanvraag grondig en stellen nog een paar gerichte vragen om tot een goede oplossing te komen. We geven deskundige uitleg en beantwoorden ook al uw vragen. Afhankelijk van het soort project komen wij bij u langs om alles te overlopen, uiteraard kan deze afspraak ook doorgaan op een avond.


  
Offerte

Kort na de eventuele bespreking mag u van ons de offerte verwachten. In de offerte staat een complete omschrijving met nog een woordje uitleg.
We nemen graag binnen de week nog eens contact op om eventuele vragen te beantwoorden. Indien nodig wordt een tweede offerte gemaakt als er aanpassingen moeten gebeuren.


     
Opmeten

Na goedkeuring van de offerte komen we indien het project dit vereist bij u opmeten. Dit gebeurt steeds in aanwezigheid van uzelf zodat alles zeker correct is gecommuniceerd. We nemen ook nog eens alle details met u door.


  
   
Tekenen

Na het opmeten of bespreken gaan we aan het ontwerpen en tekenen. U ontvangt van ons een tekening in PDF ter controle. Kleine wijzigingen kunnen nog worden doorgevoerd. Na uw akkoord wordt het ontwerp omgezet in productietekeningen. 


  
   
Productie

Het produceren van uw project gebeurt steeds in eigen atelier.
Door ons uitgebreid machinepark en bekwame vaklui kunnen wij snel inspelen op uw vraag. We werken met oog voor detail zodat u krijgt wat u verwacht.


     
Montage/transport

Onze eigen mensen komen bij u terplaatse om het project tot een goed einde te brengen. We hebben ook eigen transport om de goederen bij u te leveren.Service

Wij staan altijd voor u klaar als er vragen of opmerkingen zijn. Ook voor onderhoud van uw installatie kan u bij ons terecht. Een tijd na de oplevering contacteren we u nog eens om uw bevindingen te vragen.


Interesse?